Våra kollektioner

Märkesklockor direkt från tillverkaren


Använd våra kvalitetsklockor för att förstärka ert varumärke och företagsprofil. Välj från våra kompletta kollektioner av Lambretta Watches, Tick & Ogle och Velox. Över hundra modeller att välja från, något för alla stilar och alltid en uppskattad gåva.


Perfekt dina för kampanjer, säljtävlingar och produktlanseringar, eller till att belöna din lojala personal, samarbetspartners och kunder. Möjligheterna är oändliga!

  • Över 100 dam- och herrmodeller

  • Hög kvalitet & 20 års brancherfarenhet

  • 24 månaders global garanti

  • Vi tar hand om alla serviceärenden

  • 1-3 veckors leveranstid

  • Budgetindikation: Från 3 500 kr (minimum 10 st)


Klockorna finns i löpande produktion och på lager för snabb leverans, du beställer direkt från oss som tillverkare utan några mellanhänder. Leverans direkt till er i bulkpack, eller om ni önskar så tar vi gärna hand om all packning och distribution åt er. Smidigt och enkelt för er!


Mer om våra varumärken
Unik förpackning för ditt varumärkeVill du förstärka ert budskap ytterligare? Låt ditt företags varumärke och profil föras samman med våra kreativa designers idéer, resultatet blir en unik förpackning för just era klockor!


Mer om våra förpackningar
Flexibla gåvokort för komplett sortimentSvårt att välja vilken modell eller färg på klockan som ert företag vill ge bort? Gör det enkelt för dig och beställ istället våra smidiga gåvokort, era kunder och personal kan då i lugn och ro själva välja, och klockorna levereras smidigt direkt hem till dom!


Mer om våra gåvokort