Flexibla gåvokort

Dina kunder och personal väljer själva sina favoritklockor


Svårt att välja vilken modell eller färg på klockan som ert företag vill ge bort? Gör det enkelt för dig och beställ istället våra smidiga gåvokort, era kunder och personal kan då i lugn och ro själva välja, och klockorna levereras smidigt direkt hem till de lyckligt utvalda!

Istället för en fysisk klocka så ger ert företag bort ett egendesignat gåvokort i er grafiska profil och med en utformning som passar för ändamålet. Du väljer själv värde på gåvokorten och vilken, eller vilka, av våra varumärken och webbshoppar det ska gälla i. Varje kort trycks med en egen unik kod och vi fakturerar er, med överenskommen rabatt, endast för de belopp som löses in. Med en bestämd giltighetstid riskerar ni inga eftersläntande kostnader, och ni överlåter till oss att ta hand om distributionen.

Många av våra klockor hamnar under Skatteverkets gräns för ”gåva” och ”jubileumsgåva”, kontakta oss för mer information.

5 enkla steg för att skapa dina gåvokort:

  1. Antal – Hur många gåvokort behöver ni?

  2. Värde – ​Vilket belopp ska varje gåvokort vara laddat med?

  3. Giltighetstid – Hur länge ska gåvokorten gälla?

  4. Special – Vill ni lägga i något mer i paketet, t ex en hälsning till mottagaren?

  5. Koder – Vi designar och trycker era gåvokort, alternativt skickar vi er endast koderna digitalt (om ni t ex vill göra ett email utskick med dessa)

 


 


Mer om våra varumärken