Design4Brands koncept

Tre koncept som förstärker din varumärkesprofil


Design4Brands erbjuder dig som kund tre grundkoncept som är framtagna för att möta den satta budget som du beslutat att använda. Hög kvalitet är ledord som återkommer i hela vår verksamhet, och vi värnar alltid att finna optimala lösningar med vår inhouse design- och utvecklingsavdelning.


Original Design


Välj från hela vår palett av Lambretta, Tick & Ogle, Velox klockor. Över hundra modeller att välja från, något för alla stilar och alltid en uppskattad kvalitetsgåva till kunder och anställda. Beställda och snabbt levererade direkt från oss som tillverkare utan några mellanhänder. Du har även möjlighet att välja till en egen förpackning med ditt varumärkes profil och budskap.

Leveranstid: 1-3 veckor, snabb expressorder när det skall gå undan!
Budgetindikation: Från 3 500 kr (minimum 10 st)

Mer om Original DesignBrand Design


Vi skapar vi en designad klocka med din grafiska identitet utifrån någon av våra befintliga modeller. Vi kommer att ta vara på och läsa in ditt budskap och överföra det till en attraktiv produkt. Ditt företags profil kommer att synas i en kvalitetsklocka på ett konstnärligt och elegant sätt, allt snyggt förpackat i en egen gåvobox för ditt varumärke.

Leveranstid: 2-3 månader
Budgetindikation: Från 25 000 kr (minimum 100 st)

Mer om Brand DesignCustom Design


Detta exklusiva koncept lämnar inga detaljer i vårt kvalitetsarbete efter en bestämd och säkerställd budget. Låt oss gå steget upp till det absolut mest optimala! Vi utgår från ett tomt papper på bordet och skräddarsyr en egen kvalitetsklocka för just ditt företag. Detta blir en förlängning av ditt varumärke och ett garanterat blickfång när den bärs av dina kunder och anställda. Oavsett dess användning så är en unik klocka alltid ett starkt kort med lång livstid. Med en egen exklusiv gåvobox uppnår du maximal effekt.

Leveranstid: 5-9 månader
Budgetindikation: Från 50 000 kr (minimum 100 st)

Mer om Custom Design