DIF Limited Editions

I ett exklusivt samarbete med Djurgårdens IF har vi haft det stora förtroendet och förmånen de senaste tre åren att designa och producera DIF Limited Editions. Unika årgångsklockor som endast tillverkats i begränsade upplagor.

Ett mycket framgångsrikt koncept, och uppskattat av supporters som längtar efter att 2020 års DIF Limited Edition ska lanseras.

Varje exemplar av DIF Limited Editions är unikt numrerade på klockans bakboett, vilket höjer exklusiviteten och gör dem åtråvärda hos Djurgårdens supporters. Dessa årgångs editioner har vid respektive lansering sålt slut på bara några få veckor.

2019 hyllade vi Djurgårdens Allsvenska SM-guld genom att designa två eleganta och stilrena duo-set klockor i storlekar för både dam och herr – DIF 2019 Limited Gold Editions. Dessa 2-i-1 klockor hade två inkluderade klockband att byta mellan, ett i premium läder och ett i sportigt nato. Som en extra accessoar tog vi dessutom fram ett snyggt läderarmband, med exklusivt ingraverat DIF emblem, som perfekt matchade klockan.