Vår vision

Scandinavian Design Group West AB, ett bolag i Capella Industries AB koncernen. I ett led att möta nya spännande behov och en ökande efterfrågan på kvalitetsklockor mot B2B/Corporate Gift marknaden beslutade vi att förstärka koncernen med ett helt nytt affärsområde, Design4Brands.se.

SDGAB marknadsför och erbjuder all den kompetens inom området kvalitetsklockor, Capella Industries AB har sedan år 2000 en helt egen produktionsstyrd tillverkning och från dessa fabriker skräddarsys egna varumärken så som Lambretta, Tick&Ogle och Velox. Ur denna mångfald och bredd tar vi fram klockor för Företagsgåva, Säljtävlingspremie, Kampanjer Samla/Köp&Få, Jubileum, Produktlanseringar, Personalgåva, etc.

SDGAB skall alltid vara i framkant både gällande att lyssna på kundens behov och önskemål, pris, design och leverans intime. SDGAB erbjuder dig som kund, slutkund eller utvald återförsäljare en komplett service och daglig insyn i vår produktion för up-2-date information, från idé till leverans som är av vikt för att säkerställa de krav som ställs på en leverantör i dagens konkurrens.

Vår ambition är att vara en av marknadens främsta aktörer.